Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кінець вересня готує доленосну зустріч чотирьом знакам

  • 23.09.2020, 20:35
  • 1 885

Деякі знайомства здатні сильно позначитися на подальшому житті представника того чи іншого знака Зодіаку

Астрологи назвали знаки, яким кінець вересня готує фатальну зустріч. Про це пише slovofraza.

Близнюки

Гороскоп говорить, що останнім часом ви бездіяльні і не хапаєтеся за вигідні можливості. Все зміниться в кінці вересня, коли відбудеться зустріч із впливовою людиною. Новий знайомий може стати не тільки вашим наставником, а й мотиватором, який допоможе відновити сили і повернутися в професійні перегони. Вже в наступному місяці Близнюки зможуть похизуватися дивовижними успіхами.

Скорпіон

Доля готує Скорпіону фатальну зустріч у романтичній сфері. Останнім часом ви відчуваєте себе самотнім. Ви звикли більше часу займатися кар`єрою, а не особистим життям, але наприкінці місяця Скорпіон познайомиться з чудовою людиною. Між вами моментально виникне симпатія. Астрологічний прогноз закликає приділити цим відносинам час, адже у вас з'явився шанс створити міцний і щасливий союз. Ця людина стане головним джерелом підтримки.

Стрілець

Для Стрільця фатальна зустріч вересня здатна перетворитися на серйозні неприємності. Ви надмірно довірливі, тому у вересні у вашому житті з'явиться токсичний маніпулятор, який намагатиметься усіма силами влізти у ваше життя. Після знайомства постарайтеся якомога швидше вилучити його зі свого оточення.

Водолій

Доля потішить цей знак знайомством із сильною та мудрою особистістю. Ця людина врятує вас від сумнівів і страхів, а також щиро радітиме вашим успіхам. З її моральною підтримкою ви зможете легко покращити своє життя.

Схожі новини