Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Загибель Кульчицького і зрив операції з "вагнерівцями": з’явились нові докази

  • 21.09.2020, 14:10
  • 1 577

Володимир Ар'єв оприлюднив нову частину доказів зриву спецоперації щодо затримання "вагнерівців" у Білорусі

Народний депутат України від партії «Європейська солідарність» Володимир Ар'єв оприлюднив нову частину доказів зриву спецоперації щодо затримання «вагнерівців» у Білорусі.

Матеріали, розміщені на його сторінці у Facebook, присвячені терористу Максиму Кошману, який причетний до загибелі генерала Сергія Кульчицького

«Вагнергейт. Відео 3. Продовжую розповідати про „вагнерівців“, які уникли покарання через злив спецоперації з президентського офісу. Фігура Максима Кошмана має бути особливо цікава бійцям батальйону НГУ імені Кульчицького та рідним вбитого генерала», — написав парламентар.

Ар'єв наголосив, що Кошман — уродженець Слов"янська і громадянин Росії. Найманець брав безпосередню участь у збитті біля Слов’янська гелікоптера Мі-8 29 травня 2014 року, внаслідок чого загинули 12 українських військових, серед яких був і генерал-майор Сергій Кульчицький.

За свої злочини Кошман отримав «залізний хрест» від терориста Ігоря Безлера. Нардеп наголосив, що бойовик сам себе задокументував і розповів українському агенту-вербувальнику про все, що накоїв.

Схожі новини