Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ексбранець РФ балотується на посаду міського голови Енергодара

  • 20.09.2020, 19:35
  • 845

Колишній в’язень Кремля Євген Панов побореться за крісло мера

Кандидатом на пост міського голови Енергодара від партії «Європейська Солідарність» став колишній в’язень Кремля Євген Панов. Таке рішення ухвалила конференція Запорізької територіальної організації партії, пише пресслужба ЄС

Євген Панов — ветеран АТО, пішов добровольцем на фронт, воював у Збройних Силах України у найгарячіші роки російсько-української війни на Донбасі, політичний в’язнень путінського режиму, член виконавчого комітету Енергодара, один із засновників ГО «Енергодарське об’єднання — захисники України».

«Вперше в місті Енергодар з’явилась політична сила, що об’єднала людей, які хочуть бачити Енергодар європейським містом — не тільки географічно, але і ментально. Ключові тези нашої команди — це турбота про людей, безпека для людей, комфорт для людей та економіка для людей. Моя команда простих людей, але важливих професій — це юристи, економісти, медики, педагоги, психологи, енергетики, військові, волонтери, підприємці, які готові боротися за довіру людей і відстоювати їх інтереси у всіх сферах. Енергодарська команда не має відношення до жодних бізнесово-політичних груп, та в наших списках не буде жодного «колишнього» депутата.

Я хочу, щоб Енергодар став зручним містом для кожного енергодарця, незалежно від віку та соціального статусу. Я вмію слухати і радитись. Готовий сприймати критику, зауваження і пропозиції. Зауважу, що маю нульову терпимість до проявів несправедливості та корупції, тому, головний та першочерговий захід — знищення корупції. Я гарантую, що зроблю процес розподілу бюджету відкритим для кожного. Так формується влада людей і довіра людей до влади. І для цього необхідно виконувати всього два правила — говорити тільки правду. І робити тільки те, що сказав, і тоді нічого не треба вигадувати", — переконаний Євген Панов.

Схожі новини