Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Японія готує своїх військових до зустрічі з НЛО

  • 15.09.2020, 18:55
  • 1 485

Міністерство оборони Японії і Сили самооборони отримали інструкції на випадок зустрічі з непізнаними літаючими об'єктами (НЛО)

Відповідні вказівки були схвалені главою Міноборони Таро Коно і розіслані по відомствам в письмовому вигляді. Про це повідомляє Yomiuri.

Як зазначається, дані інструкції містять вимогу до льотчиків в найкоротші терміни проінформувати командування про появу непізнаного літаючого об'єкта або безпілотника. У документі також закріплені вимоги провести аналіз отриманих даних і оцінку можливої загрози безпеці Японії. Зокрема, пілоти повинні зробити фотографії або відео об'єкта.

У квітні міністр дав розпорядження підготувати інструкції для Сил самооборони на випадок зустрічі з НЛО. Тоді Коно уточнив, що він не вірить в їх існування.

Читайте також: Уфологи тріумфують: Пентагон визнав відеозаписи з НЛО справжніми

«У кінці квітня Пентагон опублікував відеозаписи ВМС США, де відображені „повітряні явища“, які були охарактеризовані як непізнані. Йдеться про кадри, зняті екіпажами американських бойових літаків в листопаді 2004 року і січні 2015 року. Дані ролики потрапили в інтернет ще в 2007 і 2017 році, але тоді свого дозволу на їх оприлюднення Міноборони не давало, хоча автентичність записів ВМС США згодом підтвердили», — сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що після цього Міністерство оборони США вирішило створити робочу групу для розслідування випадків появи непізнаних літаючих об'єктів.

Схожі новини