Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Старість - не радість? Фокін не пам'ятає, як онука познайомила його з Єрмаком

  • 14.09.2020, 19:35
  • 760

Заступник глави української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Вітольд Фокін заявив, що не пам'ятає, коли його внучка – співачка Маша Фокіна – познайомила його з нинішнім главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком

Про знайомство з Єрмаком Фокін розповів у коментарі виданню «Гордон». Він зазначив, що зустрічався з Єрмаком усього один раз.

За його словами, знайомство з нинішнім главою ОП відбулося дуже давно.

«Це було настільки давно, що я не пам'ятаю цього знайомства. Це було кілька років тому. Вона досить часто приїжджає до мене з друзями своїми. Як правило, це симпатичні цікаві люди. Не можу пригадати, коли саме вона приїжджала із цим паном. Може, це було рік тому, може, більше. У мене не відклалося це в пам'яті», — сказав Фокін.

Він наголосив, що зустріч відбулася задовго до його запрошення до ТКГ.

«Один раз із ним перетнувся і більше не зустрічався, не говорив телефоном доти, доки він не запросив мене для розмови в Офіс президента», — сказав Фокін.

Він зазначив, що його внучка має право висловлювати свою думку з того чи іншого питання.

«Я ні з ким про свою онуку бажання говорити не маю. Вона повнолітня людина. Абсолютно самостійна. У неї своя думка, вона має право її висловлювати, коли завгодно і де завгодно», — сказав Фокін.

Читайте також: Донбас — віддати, вбивць — амністувати: Фокін зробив скандальну заяву

Нагадаємо, українці в мережі активно обговорювали слова Фокіної, що її дід отримав посаду в ТКГ після її знайомства з Єрмаком. Журналіст Юрій Бутусов у Facebook написав, що ніколи не бачив, щоб на важливі посади призначали після дружби з чиновником.

Помічниця Фокіної Світлана на прохання прокоментувати скандал, спричинений інтерв'ю Фокіної, повідомила, що та зараз «зайнята записом свого альбому, через що не має жодної вільної хвилини на коментар або інтерв'ю».

Схожі новини