Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суспільство вимагає правди: Ірина Геращенко показала підписи рідних загиблих на Донбасі під вимогою створити ТСК щодо «вагнерівців»

  • 14.09.2020, 12:26
  • 768

Верховна Рада України має нагайно створити ТСК щодо справи «вагнерівців»

Про це під час Погоджувальної ради заявила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко. Вона продемонструвала підписи родичів загиблих на Донбасі від рук російських найманців під вимогою створити таку комісію.

«Зараз під Верховною Радою України відбувається мітинг родин загиблих героїв російсько-української війни. 25 тисяч як мінімум вдів, доньок, сестер, матерів загиблих зібрали підписи під петицією з вимогою негайно створити ТСК з питань „вагнерівців“. Я нагадаю, що постанова про створення такої ТСК вже два тижні знаходиться в парламенті, але блокується», — сказала вона.

«Ці жінки і чоловіки вимагають від вас, голова Верховної Ради, негайно поставити створення такої ТСК», — звернулася депутатка до Дмитра Разумкова.

«Ми чули від партії влади, що ніякої спецоперації щодо „вагнеравців“ нашими героїчними спецслужбовцями не було проведено. Потім вони змушені були визнати, що така спецоперація була», — також наголосила Ірина Геращенко.

Вона додала: «Вагнерівці», до речі зізналися, що вони вбивали воїнів 25-ї бригади десантників, сотні, тисячі українських воїнів".

«Тепер ми чуємо, що обговорення цього питання — це зрада національних інтересів. Зрада національних інтересів України — це здавати цю інформацію Путіну і брехати суспільству», — підкреслила співголова фракції.

Схожі новини