Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Харківщині "швидка" з вагітною потрапила у страшну ДТП

  • 14.09.2020, 12:15
  • 1 054

У ніч на 14 вересня в Харкові на вулиці Тюринській, біля ринку "Барабашово", трапилася аварія за участю машини швидкої допомоги і автомобіля KIA

Легковик вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся зі «швидкою», яка везла вагітну жінку до лікарні, повідомляє «Харків 1654» в Telegram.

Після лобового зіткнення KIA загорілася. На місце ДТП прибули надзвичайники і загасили пожежу.

У результаті зіткнення травми отримали 52-річний водій швидкої, 21-річний фельдшер і 20-річний медичний працівник. Пацієнтку доставили до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. За розслідування інциденту взявся відділ поліції.

«Попередньо встановлено, що 26-річний водій автомобіля KIA Optima виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем швидкої медичної допомоги. Спецавтомобіль рухався за викликом з увімкненими світловими спецсигналами до інституту невідкладної хірургії з пацієнткою, яка потребувала невідкладного хірургічного втручання», — розповіли згодом в Г У Нацполіції у Харківській області про обставини ДТП.

Читайте також: Загинула майже вся родина: п'яний водій влаштував моторошну ДТП під Києвом

За словами директора Центру екстреної меддопомоги Віктора Забашти, у всіх постраждалих легкі ушкодження — забої, рани. «Хвора на ношах не постраждала, всі у задовільному стані», — процитувало його слова «Суспільне».

Схожі новини