Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Росія готується розширити збройну агресію у годину "Ч", - Мирослав Гай

  • 11.09.2020, 19:15
  • 1 049

Російська сторона не допускає спостерігачів на окуповану територію, оскільки продовжує готуватися до розширення збройної агресії проти України в час "Ч"

Таку думку в бліцінтерв’ю OBOZREVATEL висловив ветеран АТО, волонтер, військовий експерт Мирослав Гай. Окрім того, він прокоментував зрив перемир`я та спільної інспекції з бойовиками.

«Нещодавно було скоєно вбивство нашого військового ворожим російським снайпером. На всі наші звернення нам доводять, що це ми спровокували на ведення вогню.

А коли ми кажемо росіянам: допустіть нас на інспекцію на ваші позиції, вони кажуть: так це ж не ми порушуємо, це ви. І все.

Читайте також: Російські бойовики під Шумами: що відомо про «спільну інспекцію» на Донбасі

За ці роки вони навіть ОБСЄ не пустили на свої позиції й до місць відведення важкого озброєння. Чому? Тому що вони продовжують інженерні роботи з укріплення, фортифікації, мінування доріг, продовжують воєнні навчання, продовжують відправлення воєнної техніки з боку Росії через наш кордон, продовжують «гуманітарні конвої», а насправді, перекидання грошей цим найманцям.

Тобто продовжують мілітаризувати цю територію й готуватися до розширення збройної агресії проти України в час «Ч», коли вони будуть вважати це можливим".

Схожі новини