Передплата 2024 «Добра кухня»

Відкусив батькові палець і розбив собакою вікно: поліція затримала у Києві неадеквата

  • 11.09.2020, 18:35
  • 833

У ніч проти 11 вересня, патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, вчинив декілька злочинів: відкусив батькові палець, побив сусіда лопаткою для взуття, розбив собакою вікно та проник до будинку, де напав на жінку та порізав ножем її чоловіка

Про це повідомила патрульна поліція столиці.

«Патрульні отримали одразу декілька викликів на вул. Докучаєвську у Солом'янському районі столиці. Заявники повідомили, що чують крики та прохання про допомогу. Автопатрулі миттєво прибули на місце та були вражені побаченим. В одного з чоловіків була відкушена фаланга пальця, інший — мав травми голови», — йдеться у повідомленні.

Зі слів потерпілих, чоловік накинувся на свого батька та відкусив йому частину пальця руки.

«Сусід прибіг на допомогу чоловіку, але нападник завдав йому численних ударів залізною лопаткою для взуття і втік», — зазначили правоохоронці.

Згодом патрульні отримали ще 1 виклик у приватний сектор поблизу.

Читайте також: На Івано-Франківщині підліток закатував свого дідуся та ледь не вбив бабусю

«Невідомий розбив собакою вікно та проник до будинку, після чого напав на 66-річну мешканку. Від шуму прокинувся її чоловік та намагався захистити дружину, але незнайомець схопив зі столу ніж та завдав йому з десяток ударів і втік», — додали оперативники.

Для пошуків нападника довелося викликати підкріплення. Знайшли чоловіка на підвіконні 4 поверху закинутої будівлі. Патрульні затримали його та передали слідчо-оперативній групі. Усі обставини цієї події з'ясовуються.

Схожі новини