Передплата 2024 ВЗ

СБУ спіймала ще трьох львів'ян-наркодилерів

  • 11.09.2020, 12:35
  • 961

СБУ спільно з поліцейськими викрили діяльність угруповання наркодилерів, яке займалося масштабним виготовленням та збутом психотропів у західних та центральних регіонах України

Схему розповсюдження важкого наркотику «метадон» організували мешканці Львова та Київської області. Нарколабораторію із синтезу наркотиків вони облаштували в одному із населених пунктів Житомирщини, повідомляє Zaxid.net.

Як повідомили у п’ятницю, 11 вересня, в СБУ Львівщини, щомісяця учасники угруповання виробляли майже п’ять кілограмів наркотиків на понад 3 млн грн. Заборонені речовини збували оптовими партіями наркодилерам. Клієнтам наркотики доставляли кур’єри.

Загалом викрито вісім учасників схеми наркоторгівлі. На сьогодні затримано трьох ключових учасників угруповання — львів’ян — при збуті партії «товару» вартістю 45 тис. грн. За даними поліції Львівщини, затримали двох чоловіків, віком 20 та 41 рік, та 36-річну жінку.

Читайте також: «Хімік», який виготовляв наркотик у ветуніверситеті, знову працює

Під час 10 обшуків за місцями проживання та в нарколабораторії на Житомирщині, Львівщині та на Київщині оперативники виявили майже 10 кілограмів метадону.

За цим фактом відкритого за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Затриманим вже повідомили підозру у вчиненні злочину.

Схожі новини