Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Били на смерть: нардеп розповів, за що побили Балуха

  • 09.09.2020, 10:10
  • 2 647

 Нардеп Ахтем Чийгоз заявив, що Балуха хотіли вбити з політичних мотивів

Народний депутат, представник фракції «Європейська солідарність» Ахтем Чийгоз заявив, що нападники хотіли вбити Балуха і ця справа має політичний підтекст. Про це нардеп розповів в ефірі Апостроф Live.

«Його били групою, тому що він дуже сильний і тілом, і духом. Били його на смерть, тому що зламали ключицю», — сказав Чийгоз.

За його словами, напад на Балуха має політичний підтекст. «А робити такі заяви (про відсутність політичного підтексту) — значить останній рік не помічати, що наших АТОвців, волонтерів б'ють, вбивають, потім переслідують судами. Балух — дуже порядна і чесна людина, там іншої версії немає… Це з політикою пов'язано, я це точно знаю», — заявив Чийгоз і додав: «Тут версія тільки одна: його побили тільки за те, що він завжди і скрізь відстоює все, що пов'язано з Україною і українцями».

Нардеп також розповів, що напередодні нападу зустрічався з Балухом. «Напередодні ввечері я зустрічався і з Балухом, і з Пановим. Вони запросили мене на річницю. На жаль, я не встиг приєднатися. На моєму авто їх туди відвезли. Я думаю, що хтось спостерігав за ними з боку. Вночі дочекалися, коли він вийде», — розповів Чийгоз.

Схожі новини