Передплата 2024 «Добрий господар»

Саакашвілі висунули кандидатом на посаду прем'єр-міністра Грузії

  • 07.09.2020, 17:55
  • 780

Грузинське опозиційне об'єднання "Сила в єдності" назвало експрезидента країни, чинного голову виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїла Саакашвілі кандидатом в прем'єр-міністри

Про це на брифінгу сьогодні заявив лідер партії «Єдиний національний рух» Григол Вашадзе, повідомляє місцеве видання «Грузія.Online».

Зазначається, що сьогодні ввечері Саакашвілі зробить спеціальну заяву у зв’язку зі своїми планами щодо повернення в Грузію.

«Саакашвілі повинен повернутися в Грузію, він має зустрітися зі своїм народом віч-на-віч. Саме тому „Єдиний національний рух“ і всі партії, що входять в об’єднану опозицію, вирішили висунути його кандидатуру на пост прем’єр-міністра Грузії», — повідомив Вашадзе.

Читайте також: Піар в обмін на посаду у митниці: Саакашвілі висунув Зеленському нахабний ультиматум

27 серпня голова виконавчого комітету Нацради реформ та колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що повертається на батьківщину.

Міністр юстиції Грузії Теа Цулукіані відреагувала на плани Саакашвілі повернутися на батьківщину, заявивши, що на кордоні на нього чекає процедура затримання.

Схожі новини