Передплата 2024 «Добра кухня»

Як в Голлівуді: порушник протягнув поліцейського на капоті з пів кілометра

  • 07.09.2020, 11:50
  • 628

Підозрюваний у зберіганні наркотиків намагався втекти

У Херсоні чоловік, у помешканні якого правоохоронці проводили обшук через зберігання наркотиків, намагався втекти на автомобілі і протягнув 24-річного поліцейського на капоті з 500 метрів., про це пише пресслужба Нацполіції

«Потерпілий — оперуповноважений Корабельного відділення поліції — разом із колегами проводив санкціонований обшук за адресою мешкання 48-річного чоловіка на предмет зберігання наркотичних засобів.

Під час заходів власник помешкання раптово сів за кермо свого автомобіля та, тікаючи з двору, збив старшого лейтенанта поліції. Зловмисник протягнув поліцейського на капоті з пів кілометра".

Втікач намагався покинути межі області, але на 11 кілометрі від стаціонарного посту «Пасат», що на автотрасі «Херсон-Джанкой-Феодосія» оперативники наздогнали і затримали чоловіка.

Наразі херсонцю повідомили про підозру за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.

Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Схожі новини