Передплата 2024 «Добра кухня»

Коронавірус забрав життя прокурора Хмельницької області

  • 06.09.2020, 08:55
  • 898

У суботу, 5 вересня, після тяжкої хвороби помер прокурор Хмельницької області Олег Синишин

«Пішов з життя прокурор Хмельницької області Олег Синишин. Тяжка хвороба забрала його за кілька тижнів до 44-річчя. Колектив органів прокуратури глибоко співчуває рідним, близьким і колегам Олега Синишина. Вічна пам'ять і шана», — зазначили в Офісі генерального прокурора, передає НГП.

Хмельницькі ЗМІ пишуть, що Синишин був інфікований коронавірусом. Близько тижня тому він потрапив у середньому стані тяжкості до міської інфекційної лікарні. У нього була підвищена температура та пневмонія. Чоловіка підключили до апарату штучної вентиляції легень. Але лікування не допомогло врятувати йому життя.

Олег Синишин 22 роки працював в органах прокуратури. Кар'єру розпочав слідчим Львівської транспортної прокуратури. Працював слідчим прокуратури Городоцького району Львівської області, заступником прокурора Сихівського району м. Львова, прокурором Жидачівського району, начальником відділу, начальником слідчого управління та організаційно-контрольного відділу прокуратури Львівської області, старшим прокурором відділу організації роботи і контролю виконання організаційно-контрольного управління Головного управління організаційного та правового забезпечення Генеральної прокуратури України, старшим помічником генерального прокурора України. На посаді прокурора Хмельницької області був останні шість років.

Схожі новини