Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Догралися: у Полтаві трьох юнаків арештували за іграшковий пістолет

  • 06.09.2020, 09:15
  • 672

У Полтаві юнаки на авто вирішили розважитися іграшковим пістолетом – їх оголосили в розшук у всій області

Увечері суботи, 5 вересня, користувачі виклали в соцмережі відео, як містом їздить чорне авто, а з люка хтось розмахує ніби пістолетом. Це відео побачили в поліції й оголосили розшук авто в усій Полтавській області. Сам транспортний засіб мав реєстрацію в сусідній області.

«Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Цю інформацію працівники чергової частини ГУНП Полтавщини одразу надали всім патрульним нарядам області», — повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області.

Читайте також: У Львові група молодиків напала на перехожих: деталі інциденту

За дві години правоохоронці виявили та зупинили авто на вулиці Героїв АТО в Полтаві.

«У салоні автомобіля перебували троє молодих хлопців, яким 15, 20 та 23 роки. Під час поверхневого огляду юнаків та салону транспортного засобу, поліцейські виявили іграшковий пістолет. Наймолодший із хлопців повідомив поліцейським, що це він під час руху автомобіля періодично виставляв через відчинений люк іграшковий пістолет. Мовляв, таким чином він розважався. Наразі всі троє дають пояснення слідчому», — зазначили в поліції.

Схожі новини