Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Це – треш!»: батьки показали чим годують їх дітей в школі

  • 04.09.2020, 14:35
  • 2 232

Батьки київських школярів обурені якістю харчування дітей

Як виглядає сніданок столичного школяра, показала у своєму Facebook мешканка Києва Катерина Грішенкова. З опублікованих Грішенковою фотографій зрозуміло, що київські школярі отримують на сніданок ланч-бокс, який складається із: двох шматочків сиру, булки, одного яблука, маленького шматочка банану і маленького пакетика соку.

«Це просто лютий треш. Нагодуйте цим 450 осіб, які сидять у ВР! Нехай їдять це на сніданок, обід і вечерю!», — прокоментувала киянка.

«Два роки ми вивчали кращий світовий досвід, порівнювали, перевіряли і пробували самі. І нам вдалося! У школах з'явилися класні, корисні, якісні та смачні страви», — каже заступник голови КМДА Валентин Мандрієвський, пише УНН.

Втім, він таки визнав, що до них надходять скарги батьків на якість шкільного харчування. Виправдав провал чиновник «пандемією ковіду».

«Шановні батьки! Той формат сніданків, який зараз вимушений і тимчасовий. Це не заміна гарячого харчування! Це сніданки, затверджені Держспоживслужбою, на час поки у країні діють карантинні обмеження. Ми обов'язково повернемося до нашої вже звичної моделі мультипрофільного харчування у школах», — пообіцяв він, правда, так і не уточнив, коли це станеться.

Схожі новини