Передплата 2024 «Добрий господар»

Дівчині з Тернопільщини відірвало ногу в Польщі

За місяць жінка вже перенесла 4 операції

Трагедія сталася з 19-річною Тетяною Микитин з села Горигляди Тернопільської області. Вона працювала у Польщі неподалік Варшави, у місті Мілянувек. На роботу й з роботи її мотоциклом возив знайомий. Й того дня, 7 серпня, вони разом поверталися додому. Як раптом їхній мотоцикл збило авто.

За кермом машини-убивці сиділа полька. Вона відволіклася на якусь мить, оглянувшись на свою дитину, що сиділа позаду. І на швидкості врізалася у мотоцикл, який рухався по зустрічній смузі. У результаті водій загинув на місці, а Тетяну відкинуло на 35 метрів. Вона лежала без ноги… А кінцівка валялась у салоні автомобіля, який їх збив. Також у дівчини були серйозно травмовані рука та хребет.

Першою на допомогу потерпілим кинулася перехожа, яка має медичну освіту. Вона зняла ремінь з чоловікових штанів та перетягнула рану дівчині. Це дозволило зменшити кровотечу. Тим часом Олексій, який теж опинився на обочині без ноги, кров’ю стік і помер… Йому був 41 рік, він сам родом з Прикарпаття, але вже з десяток літ з сім’єю жив та працював у Польщі. Без чоловіка залишилась дружина, без батька — двоє 11-річних доньок і 18-літній син.

За місяць Тетяна вже перенесла 4 операції. Попереду в дівчини тривале лікування, реабілітація та протезування. А ще — робота з психологом. Адже дівчині важко змиритися з тим, що вона не має ноги.

Схожі новини