Передплата 2024 ВЗ

Скандал довкола "Океану": забудовник хоче відхопити шмат зеленої зони ОСББ

  • 03.09.2020, 10:55
  • 907

Місцева влада не реагує на те, що замість спорудження обіцяного підземного паркінгу забудовник хоче викроїти територію зеленої зони, що належить ОСББ

Про це у ФБ написала Андріана Шехлович: «Історія зі скандальною мозаїкою «Океану» у Львові триває! Здавалось, тільки затихла історія зі зруйнованою мозаїкою «Океану», як забудовник «Кампанія Ріел-Естейт Груп» перевершує сам себе: замість будівництва обіцяного підземного паркінгу, він викроює собі під парковку ще й додатковий шматочок від зеленої зони біля будинку на Володимира Великого, 34.

Про це я дізналася на зборах мешканців будинку ОСББ «Перлина Океану», яке відбулося вчора. Тоді ж разом зібрали підписи мешканців щодо припинення облаштування незаконної стоянки.

Наголошую — ця територія належить громаді міста, а не приватному забудовнику. Він не має жодного дозволу на облаштування парковки. Так виглядає, що забудовник вирішив зекономити свої кошти та час і замість будівництва підземного паркінгу, який був у проєкті, вирішив «хапнути» частину ласої зеленої зони.

Паралельно ми подали звернення до голови Франківської РДА і дізнались, що завтра відбудеться зустріч забудовника і представників міської влади. І що ви думаєте? Питання будуть вирішувати за закритими дверима — ні голову ОСББ, ні мешканців будинку на цю зустріч не запрошують.

Читайте також: Донька Козловського вивела з комунальної власності два львівські ринки

Ми вимагаємо прозорості цього процесу, оприлюднення результатів зустрічі і долучення до ухвалення фінального проєкту мешканців будинку на Володимира Великого, 34!

Тримаю це питання на особистому контролі і вимагаю реакції Андрія Садовий та Андрія Москаленка".

Схожі новини