Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Ви всіх оббріхуєте, як бабця": Гео Лерос звернувся до Зеленського

  • 02.09.2020, 16:55
  • 1 348

Народний депутат Гео Лерос відповів президенту Володимиру Зеленському, який раніше назвав його «хабарником» і «зрадником цієї країни»

У себе у Facebook Лерос написав, що не отримував хабарів і готовий направити в правоохоронні органи заяву.

«Я ніколи не був чиновником, я не клоун з „95 Кварталу“ і не ларьочний рішала. Мені хабарів не дають. Ви всіх оббріхуєте, як бабця, — ця звичка у вас збереглася ще від часів служби пропагандистом олігархів. Я скерую заяву про злочин, розповісте слідчим, де і в кого я взяв хабар. Ви краще обережніше складайте гроші депутатам в конверти, щоб випадково на них не було написано ДТЕК. З приводу зрадника. Запам’ятайте мої слова: ваш слід в історії — це матеріали справи про державну зраду», — зазначив він.

Раніше Зеленський заявив, що не давав жодних наказів про виключення нардепа Гео Лероса з фракції Слуги народу.

«У мене немає ніяких наказів, у мене немає ніякої реакції на хабарників і зрадників цієї країни. Мені все одно, з якої вони партії», — сказав він.

1 вересня нардепа Гео Лероса виключили з парламентської фракції партії Слуга народу.

Перед цим на з'їзді партії Слуга народу Зеленський назвав деяких нардепів від своєї політсили «мікробами в здоровому організмі» Верховної Ради.

Читайте також: «Ви, покидьки, мене не зупините»: Гео Лерос жорстко відповів на виключення з партії

Лерос виступив з трибуни Верховної Ради з критикою дій Зеленського на посаді президента. Він також звинуватив главу його Офісу Андрія Єрмака в роботі на Росію, здачі національних інтересів та корупції. Депутат додав, що Зеленський несе персональну відповідальність за переслідування громадських активістів, журналістів і опозиційних організацій.

29 березня Гео Лерос опублікував відео, на якому брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює призначення на різні державні посади. На опублікованих записах також фігурували колишні помічники глави ОПУ, які пізніше звинуватили його в корупції і торгівлі посадами.

3 червня Лерос опублікував нову порцію записів про можливу масштабну корупцію в Києві серед топ-чиновників.

У кінці серпня машину нардепа підпалили невідомі.

Схожі новини