Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шість вагонів з боєприпасами - «гуманітарна» допомога РФ Донбасу: розвідка

  • 01.09.2020, 15:50
  • 923

З Росії продовжують прибувати снайпери, розвідники, зв’язківці

Росія продовжує постачати на окуповані території Донецької та Луганської областей озброєння, паливно-мастильні матеріали та відправляти найманців. Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

«Командування оперативного угрупування російських окупаційних військ нарощує боєздатність з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. Через неконтрольовані Україною ділянки кордону Росія продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку та майно військового призначення. Протягом минулого тижня до з’єднань і частин окупантів доставлено близько 700 тонн пального та шість вагонів з боєприпасами», — поінформував речник

За даними Шаравари, з території РФ продовжують прибувати бойовики, які пройшли спеціальну підготовку в навчальних таборах Південного військового округу за окремими військово-обліковими спеціальностями — снайпери, розвідники, зв’язківці.

Схожі новини