Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Країна продана, ми колонія, концтабір": Єгорова шокувала черговою заявою

  • 30.08.2020, 16:35
  • 2 035

Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова вкотре відзначилася заявою про Україну, заявивши, що попередня влада "продала країну і зробила її приватною компанією в Америці"

Також артистка вказала, що нібито бачила номер реєстрації приватної організації, і з огляду на це Україна тепер не є державою і не належить своєму народові. Про це йшлося в прямому ефірі на Facebook.

Також Єгорова додала, що практично всі керівні органи і структури, зокрема й Кабмін, міністерства, Національна поліція та інші, також є приватною власністю. Єгорова вважає, що «українців продали з тельбухами разом із їхньою землею й ще не народженими дітьми».

Своє звернення вона адресувала п'ятому та шостому президентам України Петру Порошенку й Володимиру Зеленському.

«Скажіть, а чи добре вам спиться? Мені часто кажуть, що я не люблю свою батьківщину. А чи любите ви свою батьківщину так, як я люблю її, і чи одна у нас батьківщина? А чи правда це, що Україна як держава припинила своє існування? Чи правда те, що Україна є комерційною приватною структурою, зареєстрованою в одному з американських реєстрів? І номери реєстрації додаються. Я виявила це в мережі, у відкритому доступі. Всі відомства й сама Україна належать одній приватній особі. Нас купили з тельбухами, з нашою землею, з нашими проблемами, з нашими дітьми, які вже народилися або які ще народяться в Україні», — висловилася Єгорова.

Також вона підкреслила, що, на її думку, люди, «які володіють Україною» хочуть створити з її народу дешеву робочу силу. Ведуча зазначила, що за останні п'ять років в Україні в 22 рази, за її словами, зросла кількість матерів-одиначок, і нібито це є «спланованим».

«З України хочуть створити країну, де жінки будуть просто мовчати, працювати й народжувати дітей від будь-яких мужиків, які ворушаться й не ворушаться… Просто створювати дешеву робочу силу, якій не можна дати нормальну освіту, медичну підтримку, напоїти їх і нагодувати. Нічого з ними не можна буде зробити, і вони просто будуть тупими рабами, які або гратимуть в ігри, або працюватимуть на полях», — заявила артистка.

Читайте також: Офіцер ЗСУ різко прищикнув хвоста скандальній Єгоровій

Також вона звернулася й особисто до нинішнього президента України Володимира Зеленського.

«Тепер звертаюся до вас, Володимире Олександровичу. Ось ви ж начебто не дурна людина. Ви коли рвалися до влади і робили гучні заяви, ви самі вірили в те, що говорили? Або ви нам брехали, що збираєтеся щось міняти. Якщо ви прийшли до влади і побачили документи, що країна вже продана і народу України не належить, так хоч ви нам скажіть правду. Що країна продана, вона є приватною компанією, так історично склалося. Ми колонія, концтабір…».

Відзначимо, Сніжана Єгорова неодноразово робила дивні заяви про Україну, Євромайдан, війну на Донбасі та українців.

Зокрема, вона заявляла, що на Майдані в Києві в наметах робили аборти жінкам, які надають сексуальні послуги протестувальникам.

Пізніше телеведуча назвала події Революції Гідності «кривавим бенкетом» і «корпоративчиком».

Також вона відзначилася заявою і про героїв України, зокрема тих, хто віддав своє життя під час збройного конфлікту на Донбасі, назвавши їх «селюками, які розмовляють на суржику».

Схожі новини