Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На околиці Львова загубився домашній єнот

  • 29.08.2020, 17:15
  • 848

Подружжя львів'ян Руслана та Андрій Гервазюк оголосили винагороду за знайдення домашнього єнота, який втік під час грози в районі вулиці Тракт Глинянський

Про загубленого єнота-полоскуна власники повідомили в суботу, 29 серпня, зазначивши, що тварина легко йде на контакт і її неважко буде затримати, повідомляє Zaxid.net.

Андрій Гервазюк розповів, що єнот Лялька втік під час прогулянки в четвер. «Позавчора [27 серпня] у нас був сильний грім та злива і він, напевно, злякався і побіг за житлові будинки. Ми думали, що він повернеться, бо вони знають, де живуть і час від часу ходять гуляти, лазять по дахах у сусідів, а потім повертаються. Але його досі нема. Якщо хтось би його побачив, то його можна підгодувати печивом, щоб затримати, а ми би вже швидко приїхали», — розповів власник єнота.

За його словами, тварина не агресивна, це ручний єнот, який виріс вдома. Він вакциновий і нещодавно проходив щомісячний огляд у ветеринара. «Він дається гладити, але на руки може не піти — кусатися не буде, але може відмахуватися або спробувати втекти», — уточнив Андрій Гервазюк.

Читайте також: За подаровані на весілля гроші купили… єнотів

Загублений єнот Лялька є одним із мешканців домашнього зоопарку «Дім єнотів», який облаштували Руслана та Андрій Гервазюки. Усього там мешкають шестеро єнотів. Відвідувачам «Дому єнотів» можна гратися з тваринами та годувати, тут також можна купити єнота та дізнатися про те, як за ним доглядати.

Схожі новини