Передплата 2024 «Добрий господар»

У Генпрокуратурі працюють заслані російські козачки?

Учасник АТО, громадський активіст Сергій Бондар з Києва разом з іншими ветеранами російсько-української війни прийдуть у п’ятницю, 28 серпня, під будівлю Генпрокуратури України з акцією протесту

Протестуватимуть проти того, що у цій державній установі, за їхніми словами, працюють люди, які мають зв’язок з країною-агресором.

Сергій вимагає дати оцінку проку­рору Ярославу Борисочеву, який роз­слідував і «гнав до вироку» справу про вбивство проросійського журналіста-письменника Олеся Бузини. За словами учасника бойових дій, цей прокурор має паспорт Російської Федерації та зв’язки з її спецслужбами. «Його сестра — Кріс­тіна Борисочева — державна зрадниця, — пише Сергій Бондар. — Працювала у міліції Криму, перейшла на сторону оку­панта. Одружена з офіцером ФСБ… Се­стра народила дитину від окупанта, яку прокурор зараз забрав сюди і тут вихо­вує разом з матір"ю. Мати — Наталія Бо­рисочева — пожила сєпарша, ниє про Бузину, Шарія і Путіна».

Свій пост Сергій Бондар ілюструє дописами на сторінці родини Борисо­чева, де закликають: «Долой киевский режим!» і клянуться у службі Росії. Ве­теран АТО каже, що разом з друзями прийде під офіс Генпрокуратури, щоб показати «Борисочевим», що скинути «київський режим» не вийде.

Схожі новини