Передплата 2024 «Добрий господар»

Майора медслужби, винуватця ДТП, взяли під варту

  • 27.08.2020, 09:35
  • 670

Суд відправив під варту майора, підозрюваного в скоєнні наїзду на курсанток військової медакадемії

Шевченківський районний суд Києва відправив під варту майора медичної служби, підозрюваного в скоєнні ДТП, в результаті якого постраждали курсантки військової медичної академії, повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, про це пише Інтерфакс

«26 серпня 2020 р. майору медичної служби, підозрюваному в скоєнні ДТП, в результаті якого постраждали курсантки військової медичної академії, Шевченківським районним судом Києва обрано запобіжний захід», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: П'яний військовослужбовець наїхав на курсанток: одній із них ампутують ноги

Як зазначається, винуватця ДТП затримали безпосередньо після наїзду на підставі ст. 208 КПК України. На місці події працювала група військових прокурорів Київського гарнізону та слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Києві.

«Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 К К України і застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого», — зазначили у військовій прокуратурі.

Схожі новини