Передплата 2024 «Добрий господар»

У Почесного консула Бельгії Ярослава Гарцули народився син

Вага немовляти - 3 кг 200 г, ріст - 51 см

25 серпня у Почесного Консула Його Величності Короля Бельгії у Західному регіоні України Ярослава Гарцули та його дружини завідувача кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності НУ «Львівська політехніка» доктора економічних наук, професора Ольги Мельник народився син.

Для Ольги Мельник це перший досвід материнства. Ользі Мельник — 40 років. Ярослав Гарцула каже, хотів бути присутнім під час пологів, але через карантин це заборонено. Тож тримав кулаки і переживав за своїх коханих за дверима пологової зали.

«Пологи тривали дві години, і мама, і дитинка почуваються добре, — сказав Ярослав Гарцула для „ВЗ“. — Ольга народжувала сама, були природні пологи. Ще не знаємо, яке ім’я обрати сину. Будемо дивитися по календарі — у день якого святого народився хлопчик, щоб його так назвати. Будемо вивчати, який духовний шлях був цього святого». Запитую про перші враження консула, коли йому сповістили радісну новину: «У вас син!». «Я справді щасливий батько! — відповів Ярослав Гарцула.

— Емоції приходять з віком. Коли тобі за 50 і в тебе народжується дитя, то це зовсім інші емоції та відчуття, ніж у юності. Чітко розумієш, що тепер у тебе більша свідомість, ще більша відповідальність".

У 2017 році вінчання закоханої пари відбулося у Ватикані, де подружжя поблагословив сам Папа Римський Франциск. До слова, Ярослав та Ольга стали першими львів’янами, які вінчалися у Ватикані.

Схожі новини