Передплата 2024 «Добра кухня»

«Шльопали ушльопки» - Сенцов про святкування Дня Незалежності

  • 24.08.2020, 17:50
  • 2 635

Офіційне святкування - це шабаш з російським присмаком

Офіційне святкування Дня незалежності, яке президент Володимир Зеленський провів на Софійській площі — це шабаш з російським присмаком. Таку оцінку заходам дав у себе в Facebook режисер і письменник Олег Сенцов.

«Шльопали ушльопки по Софіївській площі. Те, що там відбулось, дуже гарно висвітлює, що насправді відбувається в голові президента, його оточення та прихильників. Попсовий шабаш з російським присмаком, обіцянки провести парад Перемоги над ворогом, за відсутності розуміння, як це може статися, навіть якщо режим тиші протримається сотні років. Як же добре, що поруч з цим фальшивим світом, існує справжній, де люди, які знають ціну слів та дій, йдуть спокійними колонами в камуфльованому одязі, а люди на вулицях кажуть їм: «Дякуємо!» — наголосив Сенцов.

«Танки, бронетранспортери, літаки — це не атракціон для киян та гостей столиці в країні, яка захищає свій суверенітет зі зброєю в руках. Техніка має бути не в мирному Києві, а на передовій — там, де вона зараз потрібна, і тільки так повинно бути, якщо ми поважаємо власну армію», — заявив він.

Схожі новини