Передплата 2024 «Добра кухня»

Найстаршому пацієнту в львівській інфекційній, який вилікувався від ковіду, 96 років (відео)

  • 23.08.2020, 11:29
  • 4 114

Чоловік лікувався двічі

Про це заявила в проєкті «Балючі теми» Наталія Тімко — головний епідеміолог Львівщини та лікар-інфекціоніст Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

«У нас був пацієнт який мешкає в будинку пристарілих на Львівщині. Звідти був мужчина якому було 94 чи 96 років. Він в нас був 2 рази. 1 раз ніби вже здоровий — його випустили, враховуючи, що він закритому колективі, йому стало зле, появилися симптоми його знову госпіталізували. І то такий був у нас найстарший пацієнт. Одужав, прекрасно, зі всіма гарно спілкувався і ніжками пішов додому», — розповідає лікар.

Далі в інтерв’ю детально та вичерпно про: коронавірус і чи треба боятися захворіти, чому у хворих на підступний вірус з часом змінились симптоми. Які загрози у тому, що в реанімації інфекційної лікарні лише одне вільне ліжко, як пережити спалах коронавірусу восени…

Автор проекту — Наталія Балюк — головний редактор газети «Високий Замок». Обговорює з гостями гострі теми, про які ви б хотіли дізнатись (але боялись чи соромились запитати). Буде цікаво, відверто, гостро і, місцями, боляче.

Схожі новини