Передплата 2024 ВЗ

У львівській інфекційній лікувався від "корони" циганський барон  

  • 23.08.2020, 10:22
  • 17.7K

Лікувалась родина: люди емоційні, шумні

Про це заявила в проєкті «Балючі теми» Наталія Тімко — головний епідеміолог Львівщини та лікар-інфекціоніст Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

«Барон лежав і лежав, і лежали члени циганської родини. Їх багато було пацієнтів у різних відділеннях, на різних поверхах. Вони люди емоційні, шумні. Серед членів їх родини були летальні випадки. Не в нашій лікарні, але в той час, коли вони лежали в нас. Це десь квітень напевно, може на початку травня. Медсестрички жалілись, можливо не таке було відношення як хотілося. Там наприклад лікар з ультразвуком планувала подивитися двох хворих, в палаті було 4 чоловіка. Але пацієнтка встала на двері: ти звідси не вийдеш, поки ти мене не подивишся. Тобто такі нюанси, поведінкові якісь такі відрізнялися», — розповідає лікар.

Далі в інтерв’ю детально та вичерпно про: коронавірус і чи треба боятися захворіти, чому у хворих на підступний вірус з часом змінились симптоми. Які загрози у тому, що в реанімації інфекційної лікарні лише одне вільне ліжко, як пережити спалах коронавірусу восени…

Автор проекту — Наталія Балюк — головний редактор газети «Високий Замок». Обговорює з гостями гострі теми, про які ви б хотіли дізнатись (але боялись чи соромились запитати). Буде цікаво, відверто, гостро і, місцями, боляче.

Схожі новини