Передплата 2024 «Добрий господар»

На Полтавщині легковик зіткнувся із вантажівкою: загинули малі діти

  • 22.08.2020, 14:35
  • 685

У Полтавській області 22 серпня трапилися відразу дві аварії. Загинули двоє малолітніх дітей та один дорослий. Ще четверо осіб із травмами різного ступеню тяжкості перебувають у лікарняних закладах

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Полтавській області. Так, перше ДТП трапилося у Полтавському районі близько 2-ї години, на 336-му кілометрі автодороги «Київ-Харків-Довжанський», поблизу села Говтвянчик.

Зіткнулися автомобіль «VOLVO S60», яким керував 30-річний водій та вантажівка «MAN». Унаслідок ДТП водій та пасажири «VOLVO», 6-річна та 3-річна дитини, померли на місці події. Пасажирка автомобіля «VOLVO» отримала тілесні ушкодження та у тяжкому стані доставлена до 1-ї міської клінічної лікарні Полтави.

Також отримали тілесні ушкодження й доставлені до лікарні водій автомобіля «MAN» та його пасажир.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: суд арештував водія, який став винуватцем смерті цілої родини

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Крім того, у Глобинському районі Полтавщини в селі Пронозівка, місцевий мешканець 17 років, керуючи мопедом «Альфа» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом.

Унаслідок ДТП неповнолітній отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Глобинської районної лікарні. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини обох ДТП встановлюють слідчо-оперативні групи поліції. Триває досудове розслідування.

Схожі новини