Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Спроба зґвалтування у потягу: жінці пропонували 30 тисяч за "мовчання"

  • 22.08.2020, 11:15
  • 1 262

Телеведучій Анастасії Луговій, яка пережила побиття і спробу зґвалтування в поїзді, пропонували 30 тисяч гривень за мовчання про інцидент

Провідниця і начальник поїзда боялися втратити роботу і просили жінку не викликати поліцію, розповіла жінка в інтерв'ю «Стране».

«Спочатку провідниця сказала мені, що нападник пропонує мені гроші, щоб я не викликала поліцію. Я сказала „ні“. Коли я переконала їх, що нападник не мій чоловік, вони довгий час сумнівалися, чи викликати поліцію. Я наполягла, щоб наряд поліції викликали на станцію до Києва. А начальник поїзда і провідниця намагалися мене відмовити», — розповіла Лугова.

Жінка зазначила, що нападник їхав у поїзді без квитка і саме за це їх могли звільнити.

«Переживали за свої посади."Будь ласка-будь ласка, увійдіть в наше становище, у нас діти». Я кажу — а як би ви вчинили на моєму місці? Він зараз сюди увірветься і вб'є мене. «Ми вам даємо гарантію — він вас не зачепить». Ну звідки ви знаєте? Вони прямо сильно на мене насіли. У результаті начальник поїзда і провідниця запропонували мені 30 тисяч гривень — все, що у них було", — розповіла вона.

Читайте також: Напад у потязі Маріуполь — Київ: постраждала розповіла про стан сина

Лугова попросила викликати поліцію і пообіцяла, що тоді не матиме до них претензій.

«Начальник поїзда бігав туди-сюди аж до прибуття в Київ — думав, викликати поліцію чи ні. У підсумку, коли ми прибули на станцію, тут нас чекав тільки один наряд поліції — той, який викликав мій чоловік», — розповіла жінка.

Нагадаємо, у ніч на 1 серпня в потязі Маріуполь — Київ чоловік напав у купе на жінку, яка їхала зі своїм 7-річним сином. Він побив її і спробував зґвалтувати.

У МВС показали фото підозрюваного і назвали його прізвище. Це уродженець Запоріжжя Віталій Рудзько, 1975 року народження, який тричі був судимий. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Усіх провідників і начальника поїзда Маріуполь — Київ звільнили.

Схожі новини