Передплата 2024 ВЗ

Зеленський назвав маячнею чутки про зрив затримання "вагнерівців"

  • 21.08.2020, 12:15
  • 683

Президент України Володимир Зеленський назвав "маячнею" інформацію про нібито спецоперацію із затримання бійців ПВК "Вагнера"

Про це він сказав у коментарі «Радіо Свобода».

«Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували „Комсомольську правду“ (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який „злив“ якоїсь там операції», — сказав Зеленський.

У відповідь на питання, чи була така операція, Зеленський запитав: «Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?»

Читайте також: «Україна з прикрістю сприймає рішення Білорусі передати РФ «вагнерівців» — Офіс президента

Нагадаємо, 18 серпня головний редактор видання «Цензор.Нет» Юрій Бутусов заявив, що поява частини російських найманців у Білорусі, яких пізніше віддали Росії, відбулась у рамках спецоперації українських спецслужб із захоплення причетних до війни на Донбасі терористів, але президент Володимир Зеленський призупинив кінцеву фазу операції. У складі групи нібито планували затримати — двох терористів, причетних до знищення «Боїнга» МН17 під Торезом; одного терориста, причетного до знищення Іл-76 в Луганському аеропорту; одного терориста, причетного до знищення АН-26 поблизу Луганська.

Схожі новини