Передплата 2024 «Добра кухня»

Модниці будуть без брендового одягу: фіскали викрили тіньові магазини

  • 19.08.2020, 12:30
  • 726

Орієнтовна вартість вилученого товару сягнула 17,8 млн гривень

Столична податкова міліція викрила продавців відомих світових брендів, які не хотіли сплачувати податки. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Києві.

«У рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України було встановлено, що група осіб реалізовувала через мережу магазинів одяг та аксесуари відомих брендів, але в бухгалтерському та податковому обліках ці операції не відображались. Для торгівлі ділки використовували реквізити підконтрольних підприємців — фізичних осіб», — йдеться в повідомленні.

Також під час проведення санкціонованих обшуків в офісних, торговельних та складських приміщеннях, що використовувались фігурантами, вилучено 44 банківські картки підконтрольних підприємців — фізичних осіб. А також необлікований одяг, взуття, аксесуари відомих світових торговельних брендів.

«Загальна кількість вилученого товару склала 9,2 тисячі одиниць орієнтовною вартістю 17,8 млн гривень», — зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що розслідування триває, встановлюються усі причетні до протиправної діяльності особи для притягнення їх до кримінальної відповідальності й відшкодування завданих державі збитків.

Схожі новини