Передплата 2024 ВЗ

На Смоленщині побачили безномерну військову техніку: прямує до Білорусі

  • 18.08.2020, 14:15
  • 788

У Смоленській області Російської Федерації на трасі Москва-Мінськ помітили колону військових вантажівок без розпізнавальних знаків, яка, імовірно, рухалася в бік Білорусі

Про це у вівторок, 18 серпня, повідомляє сайт Tut.by.

Відповідне відео з колоною вантажівок надіслав їм читач. За кадром він коментує побачене: «Ціла колона — без номерів в сторону Білорусі їдуть».

Характерно, що на автомобілях немає ніяких реєстраційних номерів.

У білоруському міністерстві оборони заявили, що пересування автомобілів у Смоленській області — за межами компетенції білоруських військових.

Із Міноборони Р Ф журналістам не вдалося оперативно зв’язатися, а пресслужба Росгвардіі відповіла, що поки не має в своєму розпорядженні достовірної інформації, але повідомить, як тільки щось з’ясує.

Напередодні, 17 серпня, на російських трасах Е95 і M1 були помічені кілька десятків вантажівок «Урал» і КамАЗ без номерів і розпізнавальних знаків, ідентичних із машинами Росгвардії. Вони, ймовірно, рухалися в бік кордону з Білоруссю.

Нагадаємо, після закінчення голосування на виборах президента Білорусі 9 серпня в Мінську та інших містах почалися мітинги та сутички противників чинного глави держави Олександра Лукашенка з міліцією.

Схожі новини