Передплата 2024 «Добре здоров’я»

 «Кредобанк»  підтримав фестиваль «Музика в старому Львові»

  • 17.08.2020, 15:41
  • 1 024

 «Кредобанк» вже вкотре виступив генеральним партнером VIІ Міжнародного музичного фестивалю «Музика в старому Львові», який відбувається 15-31 серпня 2020 року у партнерстві із  фестивалем «Музика у старому Кракові», який є важливою подією у сфері культурної співпраці України та Польщі.

За інформацією організаторів, у 2020 році фестиваль об’єднає кілька тем. Перша тема пов’язана із річницями двох вагомих постатей світової історії — 100-річчям із дня народження Кароля Войтили, більш відомого світові як Папа Римський Іван Павло І І, та 155-річчям із дня народження митрополита Андрея Шептицького. Музиканти Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» вшанували пам’ять цих постатей святковими концертами на площі біля Собору святого Юра 15 серпня, а 16 серпня, виступили у церквах сіл, із якими пов’язані сторінки життя Івана Павла І І та Андрея Шептицького — у селах Віжомля та Прилбичі Яворівського району Львівської області.

Другою наскрізною лінією фестивалю стануть події у знакових історичних локаціях міста та місцях, звідки проглядаються неповторні та унікальні архітектурні споруди Львова. Зокрема, 23 серпня за участі оркестру «Віртуози Львова» на оглядовому майданчику готелю «RIUS» відбудеться концерт «Панорама старого міста». Наступного дня, у 29-ту річницю Незалежності України, святкову програму на подвір’ї Палацу Потоцьких представить квінтет духових інструментів «Lemberger Gold Brass». 29 серпня сольну програму у Львівському музеї історії релігії представить Михайло Гончаров. Фінальним акордом фестивалю стане подія «Шляхетне бароко», що відбудеться у Львівській національній філармонії.

«Кредобанк як український банк польського походження послідовно підтримує проекти, що розвивають українсько-польські стосунки. Ми раді допомогти, щоб яскравий музичний проект „Музика у старому Львові“ відбувся і цього року, і подбали про те, щоб ця непересічна подія культурного життя Львова була доступною для всіх бажаючих завдяки онлайн-трансляціям». - говорить голова Правління А Т «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

Зважаючи на епідемічну ситуацію, у 2020 році концерти фестивалю відбуваються з дотриманням усіх вимог МОЗ та уряду щодо проведення масових заходів та обмеженою кількістю глядачів. Водночас більшість концертів можна вільно переглянути у прямому ефірі онлайн на львівському міському веб-порталі «Твоє Місто». Там же можна буде побачити окремі концерти фестивалю «Музика в старому Кракові».

З детальною програмою фестивалю можна ознайомитися на вебсайті Львівської філармонії.

Довідка:

АТ «КРЕДОБАНК» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

«КРЕДОБАНК» пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Прес-служба АТ «Кредобанк»

Схожі новини