Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На пляжі окупованого Севастополя помітили пацюків: люди обурені

  • 09.08.2020, 17:15
  • 798

Відпочинок подружньої пари севастопольців на пляжі парку Перемоги в Севастополі затьмарило сімейство щурів. Гризуни ховалися під дерев'яним парапетом, а з настанням сутінків вирішили вибратися назовні

Про такий випадок, який стався з нею особисто та з її чоловіком, заявила жителька Севастополя Наталія Голубєва, передає Еспресо.TV з посиланням на інформресурс All Crimea.

«Нещодавно, як зазвичай, прийшли в Парк Перемоги ввечері подивитися на захід сонця, на другий пляж, якщо рахувати від рятувальної станції, і сіли на дерев'яний парапетик», — каже жінка.

За її словами, приблизно за півгодини з-під цього парапету вибралося ціле сімейство щурів, яке стало прогулюватися пляжем.

«Ми зрозуміли, що вони під цією штукою просто живуть! — зробила висновок Голубєва і задалася питанням, що можна зробити. — Потруїли або що … Цього не повинно бути на пляжі».

Жінка попередила містян і гостей міста, що таке явище може трапитися на міських пляжах.

«Це страшно противно було спостерігати», — поділилася враженням Наталія і попросила відвідувачів місць відпочинку не залишати і не розкидати їжу на пляжах, яка приваблює гризунів.

Схожі новини