Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У столиці розшукують небезпечного ґвалтівника з татуюванням на лобі

  • 06.08.2020, 18:15
  • 771

У Києві поліцейські розшукують 24-річного підозрюваного у зґвалтуванні 25-річної жінки

Злочин стався на початку серпня у підвалі на вул. Стрітенській. Підозрюваним виявився 24-річний уродженець Донецької області: Чоловіка затримали. Слідчі оголосили фігуранту про підозру, але він не з'явився на судове засідання для обрання запобіжного заходу. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

«Ми з'ясували, що потерпіла чекала на таксі, як раптом до неї підбіг невідомий та вдарив. Потім затягнув її у підвальне приміщення занедбаної будівлі, де зґвалтував. А після цього втік із місця скоєння злочину. Фігуранта встановили і повідомили про підозру, але він не з'явився на судове засідання для обрання запобіжного заходу», — розповів т.в.о. начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко.

Читайте також: Зґвалтування 12-річного хлопчика: львівська поліція схопила ймовірного педофіла

Прикмети підозрюваного: зріст 175 см, худорлявої статури, волосся довге світлого кольору. Характерною прикметою є татуювання на лобі у вигляді двох крапок.

Зловмисника можуть ув'язнити на 5 років. За наявності інформації про його місцезнаходження, поліцейські просять повідомити за телефоном (063) 482−73−00 або за спецлінією 102.

Схожі новини