Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Газ для населення подорожчає: скільки платитимемо у серпні

  • 05.08.2020, 11:15
  • 1 492

Ціна на природний газ становитиме 3,24 грн/куб.м з ПДВ та без урахування вартості доставки

Про це повідомила пресслужба НАК «Нафтогаз України».

Згідно з повідомленням, серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів газопостачальної компанії «Нафтогаз України» становить 3,24 грн/куб.м з ПДВ та без урахування вартості доставки в рамках тарифу «Місячний».

«Ціна газу зросла на 0,27 грн/куб.м через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду», — зазначили у пресслужбі.

У Нафтогазі зауважили, що із завершенням дії публічних спеціальних обов'язків (ПСО) компанія публікуватиме ціни на тариф «Місячний» на початку місяця споживання, хоча раніше вона публікувалася лише після 22 числа.

Читайте також: В Україні з 1 серпня подорожчає електроенергія: деталі

За інформацією компанії, тариф «Місячний» — наразі перший тариф, який компанія пропонує клієнтам. Він передбачає постоплату за спожитий газ і всі користувачі автоматично переведені на нього.

Водночас у компанії звернули увагу, що клієнт може зекономити 1% загального рахунку, якщо сплатить за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання через особистий кабінет my.gas.ua або чат-бот GASUA.

Схожі новини