Передплата 2024 «Добра кухня»

Напад у потязі Маріуполь - Київ: постраждала розповіла про стан сина

  • 02.08.2020, 17:55
  • 1 658

Синові телеведучої Анастасії Лугової, на яку в потязі "Укрзалізниці" Маріуполь – Київ напав нелегальний пасажир, знадобилася психологічна допомога

Сама ведуча отримала струс мозку, перелом щелепи, численні гематоми на голові. Злочинець, який намагався зґвалтувати жінку, також вирвав із її вух сережки, повідомляється в сюжеті ТСН.

«Шини тут і тут, тут тріщина. У кожен зуб вставили шини, щоб тримали. Гематоми всюди. По всій голові. Він із моїх вух вирвав сережки, вкрав їх, вкрав мій паспорт», — розповіла потерпіла.

28-річна Анастасія їхала до родичів. Із Запоріжжя до Києва із 6-річним сином Захаром вона виїхала вночі. О третій годині ночі, коли вони спали, в купе пробрався чоловік у трусах і заблокував двері, почав бити і роздягати жінку. Вона почала кричати. У результаті їй із дитиною вдалося вирватися від нападника.

Злочинця три години охороняло керівництво потяга, поки він не прибув до Києва. Весь цей час постраждалу на пероні чекав чоловік.

Син Лугової важко переніс напад. На нього чекають заняття з психологом, які почнуться з понеділка.

«Він стільки разів переказав цю історію. Щоразу проживаючи це і щоразу він доходив до сліз. Він каже: «Мамо, прости, що я тебе не врятував», — розповів чоловік постраждалої Володимир.

Читайте також: Побиття жінки у поїзді: яке покарання «світить» злочинцю

Лугова пояснила, що зважилася розповісти про інцидент публічно, щоб закликати людей не бути байдужими й не боятися діяти, якщо хтось поруч кличе на допомогу.

Схожі новини