Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині контролюватимуть дотримання карантину

  • 01.08.2020, 14:05
  • 815

В області діятимуть мобільні групи контролю

Відповідне розпорядження підписав керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко, пише сайт ЛОДА

Так, згідно з розпорядженням, у Львівській області діятимуть мобільні групи контролю за дотриманням карантинних вимог. Ці групи складаються з представників районних держадміністрацій та ОТГ, Держпродспоживслужби й Національної поліції. Мобільні групи щодня перевірятимуть дотримання протиепідемічних вимог діяльності закладів торгівлі, громадського харчування та у громадському транспорті. У разі недотримання працівниками чи відвідувачами встановлених правил, складають протокол про адміністративне порушення.

Також у розпорядженні йдеться про необхідність проведення профілактичної та роз'яснювальної роботи щодо дотримання карантинних обмежень у церквах під час богослужінь.

1. Богослужіння та інші релігійні заходи проводити на території (відкритому повітрі) із забезпеченням фізичної дистанції між учасниками не менше 1,5 метра;учасники повинні бути у масках.

2. Розглянути можливість та у виді виключення, враховуючи високий рівень захворювань на COVID-19, причащати мирян ложечками одноразового використання з подальшим їх знезараженням.

3. Релігійні заходи не повинні проводити священнослужителі та приймати в них участь особи з ознаками простудних захворювань та симптомами COVID-19.

Читайте також: Роман Павлів: «На Львівщині хворі на коронавірус священники, з позитивним ПЛР, служать у церквах…»

Схожі новини