Передплата 2024 «Добра кухня»

Законопроєкт про безпекове партнерство з Україною, внесений до Сенату США, – це чіткий сигнал російському агресору: Порошенко

  • 31.07.2020, 11:45
  • 794

Законопроєкт про безпекове партнерство з Україною, внесений у Сенат США, – це потужний прояв двопартійної підтримки нашої держави і чіткий сигнал країні-агресору

Про це п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко пише у мережі Facebook.

«Дуже вчасний і потужний прояв двопартійної підтримки України з боку Сенату США! Внесений нашими друзями законопроєкт щодо безпекового партнерства з Україною — Ukraine Security Partnership Act — надсилає чіткий сигнал і російському агресору, і всім тим, хто ще має ілюзії», — пише Порошенко.

«Наші надійні стратегічні партнери у Вашингтоні знають і розуміють небезпеку викликів, з якими стикається Україна і всередині, і назовні. Вони чітко реагують, демонструючи стратегічне бачення ролі і місця України в боротьбі за мир, безпеку, демократію і стабільність Вільного світу», — зазначає п’ятий Президент України.

«Щиро цінуємо заклик до зміцнення безпекового партнерства між Україною та США, включно з посиленою дипломатичною підтримкою, наданням летальної зброї, заохоченням інших партнерів до відповідних кроків, як і призначенням нового спеціального представника. Глибоко вдячний за цей крок єдності і солідарності з Україною!», — наголосив лідер партії «Європейська Солідарність».

Схожі новини