Передплата 2024 «Добра кухня»

Тіло сховала у пакети: у Росії дружина розчленувала відомого репера з України

  • 30.07.2020, 19:54
  • 1 756

Російський репер українського походження Енді Картрайт (Олександр Юшко) помер у Санкт-Петербурзі. Його дружина Марина Кухал розчленувала тіло музиканта і сховала його в пакети, однак не придумала, як від них позбутися.

Жінку затримала поліція. За її словами, 30-річний репер помер від передозування наркотиками кілька днів тому, пише Telegram-канал Mash (знімки 18+).

Марина, нібито дізнавшись про смерть чоловіка, нікому про це не розповіла, розчленувала тіло репера й розклала по пакетах. Частина пакетів зберігалася в холодильнику, інші лежали на підлозі в коридорі їхньої квартири. На четвертий день вона зателефонувала адвокату й повідомила про те, що трапилося, той, зі свого боку, повідомив у поліцію.

Пізніше стало відомо, що первинний аналіз не виявив наркотиків в організмі померлого репера Енді Картрайта. Як повідомило джерело, при передозуванні наркотиками, про яку повідомляла дружина музиканта Марина, такий аналіз не міг не дати результат. У той же час в організмі покійного знайшли сліди етанолу — він міг отруїтися алкоголем.

Свій вчинок жінка пояснила тим, що не хотіла для чоловіка безславної смерті й тому вирішила, що він «просто зникне».

Оперативники припускають, що Кухал могла бути під впливом будь-яких речовин. Зараз вона знаходиться на допиті. Поліцейські вилучили з місця події молоток, ніж, обробну дошку, пилку для металу, пластиковий таз і наволочку.

Також ЗМІ поширили інформацію про те, що Марина Кухал рачленувала тіло чоловіка разом зі своєю матір'ю. На момент інциденту в квартирі знаходилася їх з музикантом 2,5-річна дитина. У поліції спростували цю інформацію. Друг загиблого підтвердив, що у Картрайта були проблеми з алкоголем.

Енді Картрайту було 30 років. Він народився в Україні. Починав читати реп в своєму оточенні. В кінці 2013 року Енді записав альбом про глухого кота. У своїй символіці, за словами фанатів, Енді використовував містичні теми. Він брав участь в різних музичних проектах, в тому числі в знаменитому «Версус-батлі» (Versus Battle). Востаннє був у мережі 27 липня.

Схожі новини