Передплата 2024 ВЗ

«Готуємося по повній програмі»

ІХ Трускавецький міжнародний кінофестиваль «Корона Карпат» відбудеться 12-15 листопада

Цього року на коронавірус «захворів» туризм і всі культурні заходи не лише в Україні, а й у світі. Співаки тішать нас виступами лише онлайн, театри «на замку», скасовано проведення кінофестивалів, до яких зазвичай готуються цілий рік. У режимі онлайн відбудеться Одеський кінофестиваль. Але є велика надія, що відбудеться міжнародний фестиваль «Корона Карпат», інформаційним медіапартнером якого є газета «Високий Замок». Проведення І Х кінофестивалю запланували на 12−15 листопада. Про це журналістові «ВЗ» розповів генеральний директор кінофестивалю Олег Карпин.

На сайті Держкіно з’явилося повідомлен­ня про те, що подати заяву на участь у «Дев'ятому Трускавецькому кінофестивалі „Корона Карпат“ можна онлайн до 5 вересня. Ого­лошення фільмів, що пройшли офіційну селекцію, відбудеться 14 вересня 2020 року».

— Маємо надію, що у листопаді пандемія піде на спад, — розповів журналістові «ВЗ» генераль­ний директор Трускавецького кінофестивалю «Корона Карпат» Олег Карпин. — Готуємося по повній програмі. За час карантину кінотеатр «Зла­та», у якому власне і проходить кінофестиваль, «додав» ще один новий суперсучасний кінозал. То цього року зможемо дивитися фільми у двох залах одного кінотеатру.

Схожі новини