Передплата 2024 «Добрий господар»

Суркіс офіційно представив нового головного тренера ФК "Динамо" Луческу

  • 30.07.2020, 13:32
  • 699

Власник столичного футбольного клубу Ігор Суркіс офіційно представив нового головного тренера команди Мірчу Луческу.

Про це йшлося на онлайн-презентації ФК «Динамо»

«Я сподіваюсь на мудрість наших вболівальників. У нас же є не тільки вболівальники-ультрас, які протестують. Коли вони прийшли на стадіон, я з ними зустрівся, я їм намагався пояснити свою позицію. Почули вони її — добре, не почули — ну що ж, ми йдемо своїм шляхом.

У нас є сотні тисяч вболівальників. Я не хочу казати, що нам не потрібні активні вболівальники, але нам потрібні вболівальники, які розуміють футбол, а не які просто виходять, бо їм потрібно розважитися.

Я не можу погодитися з тим, що Мірча не може бути прийнятим до нашої сім’ї, до команди київського «Динамо». Я, перш за все, розглядаю його за професійними якостями, все інше мене не цікавить.

Я за цивілізовану розмову. Будь ласка, вболівальники готові зустрітися зі мною ще раз, з командою. Я хочу підтримки, але вести себе потрібно цивілізовано, в рамках закону… В іншому випадку у нас є достатньо важелів, щоб покінчити із тим свавіллям, яке наразі відбувається".

Суркіс також зазначив, що про мудрість Луческу свідчить те, що він, прийшовши на посаду, «одразу захотів поспілкуватися» з попереднім тренером Олексієм Михайличенком для переймання досвіду.

Власник «Динамо» пояснив, що зараз Михайличенко відпочиває, але пізніше повернеться на посаду спортивного директора команди.

Схожі новини