Передплата 2024 «Добрий господар»

Суд ухвалив рішення щодо харків'янки, яка жорстоко вбила свою доньку

  • 29.07.2020, 19:15
  • 1 319

Київський районний суд міста Харкова продовжив арешт 38-річній Тетяні П’яновій, яку підозрюють у жорстокому вбивстві своєї неповнолітньої доньки

Жінку триматимуть від вартою ще два місяці. Про це в коментарі УНН повідомив прессекретар прокурора Харківської області Дмитро Чубенко.

Він також додав, що судово-психіатричну експертизу стану заарештованої Тетяни П’янової, яка ходила містом із відрубаною головою дівчинки, досі не завершено, адже вона розпочалася тільки цього місяця.

Зі свого боку видання Kharkiv today зазначає, що рішення про продовження арешту було ухвалено 28 липня. Зокрема, суддя Костянтин Садовський погодився з доводами сторони звинувачення й залишив підозрюваній у вбивстві доньки запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще два місяці.

«Клопотання було задоволено. Запобіжний захід продовжили до 25 вересня», — розповіли в приймальні судді.

Читайте також: Дядько пив, бив і чіплявся: подробиці моторошного вбивства у Харкові

Нагадаємо, у Харкові затримали Тетяну П'янову, яка бігала по місту оголена з пакетом, де лежала відрізана голова. Попередньо встановлено, що загибла — рідна дочка затриманої Христина.

Поліція розкрила страшні деталі про криваву трагедію в Харкові. З'ясувалося, що жінка, яка підозрюється у вбивстві рідної доньки в Харкові, сусідам здавалася адекватною людиною.

Водночас, за словами деяких із них, П'янова нібито була екстрасенсом і проводила обряди. Дядько дівчинки з-під Харкова, якій рідна мати відрізала голову, розповів про взаємини в родині.

Підозрюваній у вбивстві 13-річної дочки П'яновій суд обрав запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою.

Також їй призначили психіатричну експертизу.

Схожі новини