Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Підірвали 41-річного львівського бізнесмена Тараса Іваничка

Вибух його позашляховика пов’язують із розбірками кримінальних угруповань

Близько 6-ї ранку у вівторок, 28 липня, внаслідок вибуху в автомобілі «Міцубіші Паджеро» загинув 41-річний львівський бізнесмен Тарас Іваничко, який вважався одним із неформальних кураторів грального бізнесу у Львові. Вибух стався, коли чоловік сідав у машину. У Тараса Іваничка залишилося троє неповнолітніх дітей.

Трагедія сталася на території приват­ної ділянки у селі Княжий Міст Мостисько­го району, де чоловік жив із сім’єю. Як по­відомив заступник керівника Г У Нацполіції у Львівській області Тарас Сабанюк, Іва­ничко займався різним бізнесом, зокре­ма здавав приміщення в оренду у Льво­ві та області. Розглядається кілька версій, основна — навмисне вбивство. На місці події працюють вибухотехніки, кінологи, співробітники різних служб поліції Львів­щини. Зокрема встановлюють, що саме вибухнуло. Це міг бути газовий балон чи вибуховий пристрій тощо.

Як повідомляє видання ZAXID.NET, Та­рас Іваничко був власником кількох фірм, що займалися будівництвом, видобутком піску та гравію, ремонтом автомобілів, ніч­ного клубу «Юкатан» у Пустомитах, а та­кож фігурував у справі про самовільне за­хоплення землі біля кафе-бару у Городку.

Фото поліції Львівської області
Фото поліції Львівської області

Схожі новини