Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зірка українського телебачення задекларувала мільйонні статки

  • 28.07.2020, 14:16
  • 9 153

Телевізійна ведуча задекларувала 261,6 млн гривень доходу за 2019 рік

Про це повідомляє пресслужба Державної податкової служби України. У пресслужбі податкової не назвали прізвище телеведучої, пославшись на Податковий кодекс. Однак мова, швидше за все, йде про Оксану Марченко, дружину народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, пише РБК-Україна.

Оксана Марченко і Віктор Медвечук
Оксана Марченко і Віктор Медвечук

Раніше він оприлюднив свою декларацію за 2019 рік, в якій були зазначені доходи Марченко в сумі 258,7 млн гривень, отримані від кіпрської компанії Tumillon Investments.

За даними пресслужби, зірки естради, музиканти, шоумени, ведучі та спортсмени задекларували доходи, отримані у 2019 році, на загальну суму 766 млн гривень.

Як зазначили в податковій, переважна частина відомих людей, які займаються артистичною та мистецькою діяльністю, зареєстровані в межах такої діяльності приватними підприємцями, проте законодавством передбачено випадки, коли і вони подають декларації про майновий стан і доходи.

Так, публічними особами за підсумками минулого року задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі понад 56 млн гривень, військового збору — майже 7 млн гривень.

До рекордсменів шоу-бізнесу згідно з деклараціями також увійшли футболіст з 24,5 млн гривень доходу та співак, який заробив 15,3 млн гривень.

Схожі новини