Передплата 2024 ВЗ

Злодії пограбували квартири депутата та прокурора: список викраденого дивує

  • 28.07.2020, 14:35
  • 1 464

У Києві обікрали народного депутата (фракція "Слуга народу") і прокурора Офісу генерального прокурора України. Злочини трапилися в Дарницькому і Дніпровському районах столиці в орендованих квартирах

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. 27 липня народний депутат Дмитро Любота виявив, що за час його відсутності протягом останніх днів до квартири вдерлися невідомі.

Дверний замок був пошкоджений, а всередині орендованої квартири були розкидані речі. Депутат виявив зникнення техніки — ноутбука MacBook Pro, планшета iPad, а також велосипеда Cannondale.

Дмитро Любота у 2019 році був обраний народним депутатом IX скликання по 177 округу (Харківська область) від партії «Слуга народу»

Від злодіїв постраждав і прокурор Офісу генерального прокурора. Повернувшись із відпустки 26 липня, він виявив, що в орендованій його сім'єю однокімнатній квартирі розкидані речі.

«Слідів зламу на замку не було, злодій підібрав ключі та забрав невелику суму в доларах, а також кілька золотих прикрас», — розповів співрозмовник OBOZREVATEL.

Читайте також: У столиці «зголоднілі» злодії атакують жінок: відбирають навіть продукти

За його словами. це трапилося в багатоповерхівці неподалік від станції метро «Лівобережна».

Нагадаємо, у Києві за тиждень відбулося 40 грабунків і два розбої — для нападу злочинці використовують навіть іграшкові пістолети.

Схожі новини