Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Кам’янці-Подільському авто зіштовхнулося зі "швидкою": багато поранених

  • 25.07.2020, 16:55
  • 890

У Кам’янці-Подільському Хмельницької області у ДТП за участю "швидкої допомоги" травмувалось 9 осіб

Про це повідомляє поліція Хмельниччини.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 липня, близько 18:35 години в Кам’янці-Подільському на перехресті вулиць Пушкінської та Привокзальної. Автомобіль «Хонда Акорд» зіткнувся з каретою екстреної медичної допомоги.

Попередньо встановлено, що 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Хонда Акорд», не надав переваги в русі та допустив зіткнення з каретою екстреної медичної допомоги «Пежо Боксер», якою керував 36-річний кам’янчанин.

«Швидка» рухалась по головній дорозі з проблисковими маячками та звуковим сигналом, транспортуючи 75-річну пенсіонерку до міської лікарні.

Читайте також: Їхали з моря… На Київщині вантажівка знесла пасажирський автобус

У результаті ДТП загалом травмувалося 9 осіб: водій автомобіля «Хонда Акорд» та троє його пасажирів, а також водій «швидкої», 63-річний лікар, 33-річна медсестра, хвора та 46-річна жінка, яка її супроводжувала".

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Схожі новини