Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Це плювок в душу»: Блохін про призначення Луческу

  • 23.07.2020, 20:09
  • 949

Екс-наставник «біло-синіх» розчарований рішенням Ігоря Суркіса

Колишній головний тренер «Динамо» Олег Блохін прокоментував призначення екс-наставника донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на пост головного тренера киян.

Про це повідомляє sport.ua

— Це плювок. Це мені особистий плювок. Що говорив Луческу про «Динамо», про історію, про Лобановського, про всю традицію клубу. Це плювок мені в душу.

— Як динамівське співтовариство до цього ставиться?

— Ви чули — це плювок. Людина, яка працювала в «Шахтарі» 12 років, наговорила стільки про «Динамо», що — ну як? Ви ж читали, напевно, все це? Що він зробив в збірній Туреччини, «Зеніті»? Що він зробив? Чотири або три роки вже не працює, що він може зробити з «Динамо»? Це плювок в душу.

Я не забуду, що він говорив про традиції «Динамо», Лобановського і все інше.

— Як бути уболівальникам клубу?

— Це будуть вони приймати рішення. Я вважаю, це плювок. Хто завгодно — тільки не Луческу. Для мене особисто все одно, хто був би.

— Ви не будете вболівати за «Динамо» Луческу?

— Ні за яких умов. Я ж ще раз кажу — це плювок мені особисто в душу. Не знаю, як інші там. Думаю, для хлопців, які пройшли через «Динамо» — це плювок, просто плювок.

— Навіть якщо він поліпшить результати?

— Та мені плювати, якщо навіть він поліпшить результати! Дай бог, щоб він покращив. Але я в це не вірю. Ще раз кажу: хто завгодно — тільки не він.

Чесно кажучи, переживаю дуже сильно за «Динамо». Але що сталося — це плювок, просто плювок. Хто завгодно — тільки не Луческу. Були ж різні кандидатури. Але тільки не Луческу. Для мене це табу.

Схожі новини