Передплата 2024 «Добра кухня»

Оприлюднили таємний лист принцеси Діани: що у ньому

  • 23.07.2020, 17:58
  • 1 361

У мережі показали текст особистого листа принцеси Діани, яке вона написала за рік до розлучення з принцом Чарльзом і за шість років до смерті. Лист виставили на аукціон.

У своєму посланні Діана роздумувала про те, що їй принесе найближче десятиліття. Воно було написане в 1991 році, повідомляє Daily Mail.

Принцеса Уельська писала близькому другу Дадлі Поплаку. Вона звернулася до нього з наступним текстом: «Мені цікаво, що принесуть наступні десять років, останні десять я багато чому навчилася цікавим способом!». Також вона подякувала йому за малюнки, які той створив на честь 30-річчя Діани.

Один життєвий урок, про який, можливо, згадувала Діана, полягав в тому, що за два роки до цього, вона посварилася з Каміллою Паркер Боулз через її роман з Чарльзом. Лист, написаний на папері з позначкою Кенсінгтонського палацу, оприлюднили через 29 років після відправки.

Разом з листом була виявлена окрема записка її матері, Френсіс Шенд Кідд. Предмети продаються аукціоністом Девіда Лея з Пензанс, Корнуолл, приблизно за 600 фунтів стерлінгів.

Схожі новини